千教网
输入关键词,搜索您要的课件,教案,试题
您的位置: 千教网 >> 英语试题下载 >>(人教版)2018版高考一轮模拟演练:1-3-3a(三年级上)必修3unit_3_the_million_pound_bank_note(含解析)-(英语)

欢迎您到“千教网”下载“(人教版)2018版高考一轮模拟演练:1-3-3a(三年级上)必修3unit_3_the_million_pound_bank_note(含解析)-(英语)”的资源,本文档是doc格式,无须注册即可下载,点击“本地下载”即可下载
(人教版)2018版高考一轮模拟演练:1-3-3a(三年级上)必修3unit_3_the_million_pound_bank_note(含解析)-(英语)
所属科目:英语    文件类型:doc
类别:试题、练习
上传日期:2018/6/13  
相关资源:
2018版高考英语一轮讲义:高考话题(16)节假日活动

2018版高考英语一轮讲义:高考话题(18)工作与职业

2018届高考英语一轮复习高效学案:必修1Unit1(有答案)

2018届高考英语一轮复习高效学案:必修1Unit2(有答案)

2018届高考英语一轮复习高效学案:必修1Unit3(有答案)

2018届高考英语一轮复习高效学案:必修1Unit4(有答案)

2018届高考英语一轮复习高效学案:必修1Unit5(有答案)

2018版高考英语一轮讲义:高考话题(19)计划与愿望

2018届人教版高考英语复习《阅读理解》课时作业(1)含解析

2018届人教版高考英语复习《阅读理解》课时作业(10)含解析

2018届人教版高考英语复习《阅读理解》课时作业(2)含解析

2018届人教版高考英语复习《阅读理解》课时作业(25)含解析

温馨提示:本站所有教学资源均是完全免费提供!内容简介下方即有下载连接!

下载步骤:直接点击即可下载

注意:1.源文件中的公式,图片,在下边的内容预览中被忽略!(文档内容预览在最下方)

    2.下载链接在下方,无需注册直接可下载!

文档内容预览:
  

Ⅰ.完形填空(建议用时17′)
In a way, I spent the last sixteen years preparing for college. The second half of my life was a great __1__ focused on developing who I was and figuring out what was __2__ to me. I had spent a lot of time and effort fighting with my __3__ in the first half of my life, not because I didn't want to learn, ___4__ because I couldn't focus. I dropped out of a Catholic school in my first grade and then a public school in my fourth. __5__, I quit my high school and __6__ my early twenties working at gas stations and doing labor jobs.
The Internet had __7__ everyone's life and I was no exception. I began to be fully exposed to things that would never have been __8__ ten years ago. At this time, a strong thirst for __9__ began to awaken in me. History, politics, and science—I wanted to know everything! It happened at this point that my mother __10__ going to college at 53. She __11__ me to go as well but I was still __12__ of what college could do for me and afraid of what it couldn't. __13__, I started moving up at my job and __14__ my blue collars for white.
It was in my sixth year at the company that my mother __15__ college-she was 57 then. It was a(n) __16__ act of courage that firmed my __17__ that anyone can do anything. Also, I was __18__ of the routine and dull daily life. I wanted to do something __19__ to my life-I wanted to make a difference. Because of my mother, I believe that anyone can do anything, so I __20__ my job and devoted my life to higher education.
篇章导读:本文是记叙文。作者把自己的人生分成两个时期,前期作者并没有认真学习,高中退学后在加油站上班,几年之后作者升职了。后来在母亲的影响下,他辞去工作,毅然决定去接受高等教育。
1.A.effort   B.chance  C.suffering  D.support
答案:A 由上下文可知,作者下半生的精力主要放在个人的发展和追寻人生中最重要的支撑点上。effort意为“努力”,符合语境。
2.A.typical B.reliable
C.important D.unusual
答案:C 根据最后一段倒数第二句中的“I wanted to make a difference”可知,作者一直在找寻人生中最重要的部分。所以空格处填important。
3.A.hobby B.education
C.family D.laziness
答案:B 根据下文的“not because I didn't want to learn”可知,作者在前期一直在努力想多学点东西,但怎么学都无法成功。所以空格处填education。
4.A.or B.and
C.so D.but
答案:D 根据语境可知,此处表示转折。not...but“不是……而是……”。
5.A.Voluntarily B.Eventually
C.Gradually D.Reluctantly
答案:B 根据上文的“I dropped out of...and then...”及下文可知,作者在小学时学习非常糟糕,最后在高中阶段便辍学了。作者以时间顺序逐渐递进地记叙自己辍学的经历,所以空格处填Eventually。
6.A.spared B.devoted
C.spent D.wasted
答案:C 根据下文的“my early twenties working at gas stations and doing labor jobs”可知,作者辍学后便在加油站上班并做一些体力活。下文的working和doing暗示前面用spend,即“spend some time doing sth.”结构。
7.A.taken over B.gone over
C.sped up D.broken up
答案:A'由空后“I was no exception”及“be fully exposed to”可知互联网影响之甚,take over“掌控”符合上下文意。
8.A.helpful B.admirable
C.useful D.possible
答案:D 根据常理,十年前的事情在今天看来是完全不可能的存在的,故选D项。
9.A.achievement B.knowledge
C.fortune D.improvement
答案:B 根据下文的“History, politics, and science-I wanted to know everything”可知,作者的内心对知识的渴望非常强烈。所以空格处填knowledge。
10.A.started B.delayed
C.mentioned D.recalled
答案:A 由上下文可知,母亲在53岁的时候开始(start)上大学,也力劝作者一起上大学。
11.A.instructed B.advised
C.forced D.invited
答案:B 见上题解析。另外由空后的“to go as well”也可推知答案。
12.A.scared B.informed
C.reminded D.unaware
答案:D 根据下文的“afraid of”可知,作者不知道大学能给自己带来什么,他也担心读书不能给自己带来什么。
13.A.Meanwhile B.Therefore
C.Instead D.However
答案:A 根据下文的“I started moving up at my job”可知,就在作者犹豫的时候,他升职了。Meanwhile意为“同时,此时此刻”。
14.A.charging B.mending
C.exchanging D.lifting
答案:C 由上文可知,作者升职了,他由蓝领工人变成白领工人了。所以空格处填exchanging。
15.A.retired from B.graduated from
C.looked out of D.dropped out of
答案:B 由语境可知,随着时间的推移,作者已经在公司待了六年,母亲57岁时大学毕业了。所以空格处填graduated from。由空后的“...act of courage”也可推知答案。
16.A.inspiring B.bearable
C.aggressive D.tough
答案:A 由上下文可知,母亲这么大年龄都可以坚持上大学并顺利毕业,这是激励人心(inspiring)之举,也让作者更坚定一个信念(belief):任何人都可以做任何事情。
17.A.consideration B.doubt
C.assumption D.belief
答案:D 见上题解析。
18.A.ashamed B.tired C.nervous D.proud
答案:B 根据下文提到的“make a difference”可推知,作者厌倦了(be tired of)目前平淡、枯燥的生活,想做一些有意义的(meaningful)事情。
19.A.meaningful B.powerful
C.unique D.related
答案:A 见上题解析。
20.A.kept B.lost C.cherished D.quit
答案:D 根据下文的“and devoted my life to higher education”可知,作者辞职去接受高等教育。所以空格处填quit,表示“放弃;辞职”。
Ⅱ.阅读理解(建议用时16′)
A
[2017·唐山摸底]
Bantham Beach, Devon
The South Devon coast is knee deep in Areas of Outstanding Natural Beauty.
Bantham is a golden bank of sand. There are rock pools for younger children and for their elders. This is one of the county's favourite surfing beaches.
The 14th-century Sloop Inn (01548 560489, sloopatbantham.co.uk) has summer doubles from £145 per night (and it's only a couple of hundred yards to the beach).
Camber Sands, East Sussex
Head to the western end of the overflow car park and then it's a pleasant walk through dunes (沙丘) to your own private area on the endless sands.
If you haven't bought a picnic, the village's Rye Bay Cafe is good for lunch and the nearby Rye Bay Nature Reserve provides walking, cycling and bird watching options.
Charming double rooms at The Galivant (01797 225057, thegalivant.co.uk) start at £115 per night.
Aberdour Silver Sands, Fife
This small, rural, sandy beach is beside woodland and offers dreamy views out to the islands of Inchmickery and Inchcolm.
The Fife coastal path passes through and there's a good walking road following the cliff top to Hawkcraig with views across the river Forth to Edinburgh.
Lunch at Sands beachfront cafe and book a room at Forth View Hotel (01383 860402,forthviewhotel.co.uk), where doubles cost from £85 per night.
Druridge Bay, Northumberland
Druridge Bay has 99 acres of golden, sweeping sands. The kids can explore the towering grassland dunes that shelter the bay, and just 300 yards from the beach is the Druridge Bay County Park and Visitor Centre with wildlife displays and play areas.
Food can be had at the Widdrington Inn (eight miles away) while Eshott Hall (01670 787454, eshotthall.co.uk) has doubles from £120 per night.
篇章导读:本文是一篇应用文。全文向读者推荐了几个去沙滩海边游玩的地方。
1.If you want to watch wild life displays, you can go to ________.
A.Bantham Beach, Devon
B.Camber Sands, East Sussex
C.Aberdour Silver Sands, Fife
D.Druridge Bay, Northumberland
答案:D 细节理解题。根据最后一部分Druridge Bay, Northumberland中“The kids can explore the towering ... and Visitor Centre with wildlife displays and play areas.”可选出D项。
2.Which of the following can you enjoy at Camber Sands?
A.Surfing in rock pools. B.Watching birds.
C.Playing in a park. D.Exploring islands.
答案:B 细节理解题。根据第二部分中的第二段“Nature Reserve provides walking, cycling and bird watching options”可选出答案B。
3.Which hotel charges the least for a double room?
A.Sloop Inn. B.The Galivant.
C.Forth View Hotel. D.Eshott Hall.
答案:C 细节理解题。根据Aberdour Silver Sands, Fife部分中的第三段“Forth View Hotel, where doubles cost from £85 per night”可知其收费,而其他三个分别收费£145 per night, £115 per night, £120 per night,故比较可选出C。


1.pleasant adj. 令人愉快的  2.charming adj. 迷人的
3.explore v. 探索;探险;考察 4.display n. 陈列;展示

1.be good for 对……有益 2.book a room预订一个房间

B
[2017·西北工业大学测试]
Mr William Shakespeare and the Internet
Explanation of Contents
This is the fourth edition of these pages. It is hard to believe, but once again they are new and improved. My motive in publishing these pages remains to help and stimulate others in Shakespeare studies, and especially those who might contribute their work to the Internet. The spirit of altruism (利他主义) that originally built the Internet is not quite gone, though, sadly, through the pressure of time and profit has lessened.
A major new addition to the pages is a Shakespeare Timeline, which is an online biography mounted at this site. The problems with searching for Shakespeare resources using the available Search Engines are:
—It is difficult to focus most searches so that you get a manageable number of relevant hits;
—It is impossible by simply reading an abstract (摘要) to make any distinction between the output of a Junior High School student and that of a professional researcher.
Another change in these pages over previous editions is the “What's News” page. If you come away from these pages with the feeling that they are very useful but slightly pedantic (学究的), I will have realized my goal.
An Apology
I am continually apologizing to the many who have written me requesting revisions of the pages. We are all too busy. I simply have not had the time to dedicate to these pages that I wish. But I love the material and so have, at long last, made some time to update them.
A Reminder to Young Students
These pages contain the best links I can find to Shakespeare on the Internet. As a reminder, I would say I very much enjoy hearing from people who view and use these pages. If you want to do Shakespeare research using the web, this page is a great starting point, and I keep it as current as I can. The web is in its infancy (初期) in bringing good, scholarly content to students. Don't forget the best, if not quickest, resources are still in your library.
篇章导读:本文为应用文。介绍了某网站中关于莎士比亚的页面内容及如何使用这个网页。
4.The passage is written to ________.
A.introduce the fourth edition of these pages
B.make an apology to readers
C.show off these pages to readers
D.let Shakespeare researchers buy these pages
答案:A 推理判断题。根据Explanation of Contents标题下的第一段第一句“This is the fourth edition of these pages.”和全文内容可知,本文主要介绍了关于莎士比亚的页面的第四版
…………………………
余下内容暂不显示,请下载查看完整内容
关于资源的下载性声明:千教网本身不提供任何资源的下载服务,也不会保存任何数据在服务器上。所有资源的下载,均源于互联网抓取。当该资源的原始地址失效时,您可能无法获取该资源。
关于本站 | 免责声明 | 广告联系 | 网站提交 | 网友留言 | 联系我们