千教网
输入关键词,搜索您要的课件,教案,试题
您的位置: 千教网 >> 英语试题下载 >>2019届高考英语一轮复习练习选修7_Unit3知能演练轻松闯关

欢迎您到“千教网”下载“2019届高考英语一轮复习练习选修7_Unit3知能演练轻松闯关”的资源,本文档是doc格式,无须注册即可下载,点击“本地下载”即可下载
2019届高考英语一轮复习练习选修7_Unit3知能演练轻松闯关
所属科目:英语    文件类型:doc
类别:试题、练习
上传日期:2018/11/18  
相关资源:
(人教版)2019届高考英语一轮达标卷:全册练题(Word版,40份打包,有答案)

2019届高考英语一轮复习练习必修4_Unit2知能演练轻松闯关

2019届高考英语一轮复习练习必修4_Unit3知能演练轻松闯关

2019届高考英语一轮复习练习必修5_Unit1知能演练轻松闯关

2019届高考英语一轮复习练习必修5_Unit2知能演练轻松闯关

2019届高考英语一轮复习练习选修7_Unit4知能演练轻松闯关

2019届高考英语一轮复习练习必修5_Unit3知能演练轻松闯关

2019届高考英语一轮复习练习选修6_Unit1知能演练轻松闯关

2019届高考英语一轮复习练习选修6_Unit2知能演练轻松闯关

2019届高考英语一轮复习练习选修6_Unit3知能演练轻松闯关

2019届高考英语一轮复习练习选修6_Unit4知能演练轻松闯关

2019届高考英语一轮复习练习选修7_Unit1知能演练轻松闯关

温馨提示:本站所有教学资源均是完全免费提供!内容简介下方即有下载连接!

下载步骤:直接点击即可下载

注意:1.源文件中的公式,图片,在下边的内容预览中被忽略!(文档内容预览在最下方)

    2.下载链接在下方,无需注册直接可下载!

文档内容预览:
  

课时练1 阅读理解提速练
 阅读理解
A
(2018·南昌十校模拟)Tour operators have seasonal deals on holidays to Canada,Australia and other countries in a new year.
Austravel
Holidaymakers can save up to 30% on a trip to Australia with the Austravel sale,which runs for about a month.It also includes a fortnight-long trip to Perth and a west coast self-drive trip from £795pp including flights in May or July.
·austravel.com
Canadian Affair
The leading U.K. tour operator to Canada will be offering savings of up to £140pp during its winter sale.This includes a three-night city break to Toronto,including return flights,for just £399,if you book before 24 December.Other deals continue until 31 December.
·canadian affair.com
Thomson and First Choice
Some deals are being launched this week by Thomson and First Choice,with early booking offers including free places for kids,lower deposits and up to £300 off per couple on a lot of destinations.
·thomson.co.uk,first choice.co.uk
Eurocamp
The camping company is offering thousands of Easter and May half-term holidays for under £350,such as an Easter break at La Baume on the French Riviera for just £25 a night,based on a stay in a two-bedroom holiday home.Early bookers can save up to 25% and secure a holiday with a deposit of just £99.
·eurocamp.co.uk
Kuoni
Running from Christmas Eve,the Kuoni sale includes a wide range of offers.These offers include ten nights full board in the Maldives from £1,599 and seven nights in Phuket,Thailand from £999 per person—both including flights and transfers(换乘).
·kuoni.co.uk
【解题导语】 本文是一篇应用文,介绍了几个旅游公司提供的优惠活动。
1.How long may you stay in Perth with Austravel?
A.One month. B.Two weeks.
C.One week. D.Four nights.
B 解析:细节理解题。根据Austravel部分中的“It also includes a fortnight-long trip to Perth”可知,Austravel提供给游客为期14天的Perth之游。fortnight意为“两周,十四天”。
2.What does the author say about Thomson and First Choice?
A.It requires no deposit.
B.It offers cheap return flights.
C.It is suitable for family travel.
D.It can save up to £300 per person.
C 解析:推理判断题。根据Thomson and First Choice部分中的“including free places for kids,lower deposits and up to £300 off per couple”可知,Thomson and First Choice提供对孩子免费的地方,以及针对夫妇的折扣。所以它对家庭出游来说很合适。
3.What do Eurocamp and Kuoni have in common?
A.Both have various offers.
B.Both include flights.
C.Both offer a discount for early booking.
D.Both need a deposit to secure a holiday.
A 解析:推理判断题。根据Eurocamp部分中的“The camping company is offering thousands of Easter and May half-term holidays”可知,Eurocamp提供数千种假日出游选择;根据Kuoni部分中的“the Kuoni sale includes a wide range of offers”可知,Kuoni也为游客提供各种各样的出游选择。所以选A。
B
(2018·淄博高三阶段诊断)Courtney was just 15 years old when she joined a team of space researchers.Those scientists landed NaSa’s robot, Spirit, on the planet Mars.But this was neither Courtney’s first nor her last adventure in space research.When she was in fifth grade, Courtney had already decided to spend her life “exploring the mysteries of the universe”.She checked out space books from her library, studied hard in math and science classes, and later, attended United States Space Camp in Alabama.
Then Courtney entered a contest to become part of the Student Astronaut program run by a group called the Planetary Society.After a lot of hard work, interviews, and months of waiting, Courtney found out that she was one of 16 students who made it—out of 500 entered.
Courtney and fellow student astronaut Rafael Morozowski, a 16-year-old from Brazil, were at the Jet Propulsion Laboratory in California with NASA scientists when Spirit reached Mars.
“The most exciting part of the thing occurred late at night on January 3, when we received signals indicating that Spirit had landed successfully,” Courtney says.“I joined the rest of the scientists in jumping up and cheering.”
Courtney and Rafael spent seven nights working with and learning from the NASA scientists.(They worked at night because that was daying on Mars.) They studied the photographs that Spirit was sending to Earth of Gusev Crater on Mars.They spoke to television reporters at NASA press conferences and attended meetings in which the NASA team named the rocks and hills that Spirit was finding.
When Courtney was 17 years old, she went to work for NASA as a student intern at the Goddard Space Flight Center in Maryland.With two NASA scientists, Courtney plans to study astrophysics or planetary science at Princeton University, then return to work at NASA.She encourages other kids and teens to follow their dreams of getting involved with space research.
【解题导语】 本文是一篇记叙文,主要介绍了Courtney从小立志要探索宇宙奥秘,到现在为止,她在太空研究方面做出了许多努力和贡献,同时鼓励其他孩子要追逐参与探索太空的梦想。
4.What can we learn about Courtney from Paragraphs 1 and 2?
A.She was one of the 16 students to be interviewed.
B.She landed on the planet Mars at the age of 15.
C.She entered the Student Astronaut program easily.
D.She desired to study the universe at her early age.
D 解析:细节理解题。根据第一段第一句排除B项;根据第二段可知,Courtney经过努力工作、面试以及数月的等待,才成为成功过关的十六位学生之一,由此排除A、C两项;根据第一段第四句可知,Courtney在很小的时候就渴望研究宇宙。故D项正确。
5.Which of the following best describes Courtney?
A.Enthusiastic and serious.
B.Optimistic and productive.
C.Determined and hard-working.
D.Creative and ambitious.
C 解析:推理判断题。根据第二段第二句中的“After a lot of hard work”和第五段第一句中的“Courtney and Rafael spent seven nights working”可知,Courtney工作努力;根据第一段第四句“...Courtney had already decided to spend her life ‘exploring the mysteries of the universe’.”和最后一段第二句中的“Courtney plans to study astrophysics or planetary science”可知,Courtney意志坚定。故C项正确。
6.What can we infer from Paragraph 5?
A.The time on the earth is in line with Mars.
B.The scientists worked day and night on end.
C.Spirit found rich minerals in rocks on Mars.
D.The hills on Mars were unknown to the public.
D 解析:推理判断题。根据第五段可知,他们研究了Spirit发往地面的来自火星的照片。结合第五段最后一句可知,火星上的这些岩石和山脉对公众而言还是未知的。故D项正确。
7.What does Courtney inspire the youth to do?
A.To work for NASA.
B.To stick to their dreams.
C.To attend United States Space Camp.
D.To study science at Princeton University.
B 解析:细节理解题。根据最后一段最后一句可知,Courtney鼓励年轻人要坚持梦想。故B项正确。
C
(2018·湖北七市高三联考)Books are typically written first, and then narrated(解说) for audio(声音的) books.Until now, Audible, the largest company of audio books, has begun asking well-known writers to create works specifically for audio, instead of inviting people to narrate already existing print books.It’s a new__chapter for the book industry.
Audible now has about 30 totally new audio works in production.And it turns out that audio books, which have long been regarded as less important than e-books, have actually been doing quite well.They are a$1,000,000,000 industry, with more than 35,000 titles published in 2013 alone.
What promotes that progress is not only an evolution of technology, but more importantly, the rise of the celebrity(名人) narrator.Narrators are key to the success of an audio book and these days, producers are signing on more and more celebrities.Celebrities’ narration is like a private performance to customers, who get a feeling of closeness in listening to their voices.Many of the customers buy audio books based on the narrator.They will listen to anything a specific actor or actress reads.
That is why Audible is taking the risk of not producing print books at all but starting totally new audio works.There’s another reason why the company is expecting its risk-taking action to pay off: humans have been telling stories since the beginning of time.We are taking part in a little habit that goes back thousands and thousands of years—before the first mark was ever made on a stone.Long before writing, people were telling each other stories and the audio book goes all the way back to that tradition.As Peter Allen sang softly in the 1970s, everything old is new again.
【解题导语】 科技进步、大公司的推动以及人们观念的更新使得有声读物从以前的不受重视到如今深受青睐。
8.The “new chapter” in Para.1 refers to a time of ________.
A.producing totally new audio works
B.starting audio companies
C.narrating print books for audio
D.creating electronic books
A 解析:词义猜测题。根据第一段第二句中的“Audible, the largest company of audio books, has begun asking well-known writers to create works specifically for audio, instead of inviting people to narrate already existing print books”可知,画线词“new chapter”指代最大的有声读物公司Audible让知名的作家创作有声读物的时期,故A项正确。
9.What does Paragraph 2 tell about audio books?
A.Their difference from e-books.
B.Their previous production.
C.Their great importance.
D.Their bright future.
D 解析:段落大意题。根据第二段的第二句“And it turns out that audio books, which have long been regarded as less important than e-books, have actually been doing quite well.”可知,曾被认为没有电子书重要的有声读物结果发展良好;据此可以判断,该段主要阐述了有声读物光明的发展前途,故D项正确。
10.Customers like celebrities’ narration because ________.
A.celebrities help them understand the stories
B.celebrities have more attractive voices
C.celebrities have better narrating skills
D.celebrities seem to be within their reach
D 解析:细节理解题。根据第三段的第三句“Celebrities’ narration is like a private performance to customers, who get a feeling of closeness in listening to their voices.”可知,读者喜欢听名人解说是因为这样似乎能与名人有近距离接触,故D项正确。
11.Audible believes its risk-taking action will be rewarding because ________.
A.the action agrees with the story-telling tradition
B.customers play an active role in the action
C.the company has spent a lot on the action
D.the action has lasted for a long time
A 解析:细节理解题。根据第四段的第二句“There’s another reason why the company is expecting its risk-taking action to pay off: humans have been telling stories since the beginning of time.”可知,Audible公司预计这种冒险行动会获得成功是因为人们有讲故事的传统,故A项正确。
D
(2018·重庆调研抽测)As the world becomes more connected, the number of people living outside their home country is on the rise. To find out what makes expats(移民) happy in their new hometown, the global community network Int
…………………………
余下内容暂不显示,请下载查看完整内容
关于资源的下载性声明:千教网本身不提供任何资源的下载服务,也不会保存任何数据在服务器上。所有资源的下载,均源于互联网抓取。当该资源的原始地址失效时,您可能无法获取该资源。
关于本站 | 免责声明 | 广告联系 | 网站提交 | 网友留言 | 联系我们