千教网
输入关键词,搜索您要的课件,教案,试题
您的位置: 千教网 >> 英语课件,教案下载 >>人教版高中英语高二选修七unit_5《travelling_abroad》word精华练习(有答案)[]

欢迎您到“千教网”下载“人教版高中英语高二选修七unit_5《travelling_abroad》word精华练习(有答案)[]”的资源,本文档是doc格式,无须注册即可下载,点击“本地下载”即可下载
人教版高中英语高二选修七unit_5《travelling_abroad》word精华练习(有答案)[]
所属科目:英语    文件类型:doc
类别:教案/同步练习
上传日期:2018/6/27  
相关资源:
travelling_abroad课件1(高二英语)

travelling_abroad课件10(高二英语)

travelling_abroad课件2(高二英语)

travelling_abroad课件3(高二英语)

travelling_abroad课件4(高二英语)

travelling_abroad课件5(高二英语)

travelling_abroad课件6(高二英语)

travelling_abroad课件7(高二英语)

travelling_abroad课件8(高二英语)

travelling_abroad课件9(高二英语)

travelling_abroad课件1(高二英语)

travelling_abroad课件2(高二英语)

温馨提示:本站所有教学资源均是完全免费提供!内容简介下方即有下载连接!

下载步骤:直接点击即可下载

注意:1.源文件中的公式,图片,在下边的内容预览中被忽略!(文档内容预览在最下方)

    2.下载链接在下方,无需注册直接可下载!

文档内容预览:
  
选修七 unit 5

Ⅰ.单词拼写
1.Mr. Wang is my________(导师)at college.
答案:tutor
2.China is an a______country.
答案:autonomous
3.The policemen are on the________(例行的)patrol.
答案:routine
4.He________(适应)very quickly to the heat of the country.
答案:adjusted
5.Can we find a c______ at a hotel for tonight?
答案:cafeteria
6.Mr. Li will give a________(演讲)on the history of the party.
答案:lecture
7.I can't meet your________(需求).
答案:requirement
8.Do you have________(资格) to teach English?
答案:qualifications
9.The dog ________(吠叫)wildly at him yesterday.
答案:barked
10. We s______ red balls for blue,to see if the baby would notice.
答案:substituted
Ⅱ.用下列词组或单词的正确形式完成句子


offer comfort to;get lost;acknowledge;fit in with;adjust oneself to;succeed in;a spirit of enterprise;get used to;as far as I am concerned;keep it up


1.The driver________in the rainy night,without navigation system.
答案:got lost
2.Only in this way can you______your classmates.
答案:fit in with
3.Although you have got the first position,you should ________and do better.
答案:keep it up
4.Only after you________the new conditions can you begin to increase your level in research.
答案:adjust yourself to
5.If you are encouraged,you will ________reading in a noisy condition.
答案:get used to
6.On the New Year Eve,the secretary-general Hu Jintao,as well as other high officials,went to________the people.
答案:offer comfort to
7.________,I like to study in America because I enjoy the west sight of it.
答案:As far as I am concerned
8.You have ________ the experiment and we congratulate you on it.
答案:succeeded in
9.Having ________is the first step to study English.
答案:a spirit of enterprise
10.Before you answer the question,you must ________what you are asked to do.
答案:acknowledge

关于资源的下载性声明:千教网本身不提供任何资源的下载服务,也不会保存任何数据在服务器上。所有资源的下载,均源于互联网抓取。当该资源的原始地址失效时,您可能无法获取该资源。
关于本站 | 免责声明 | 广告联系 | 网站提交 | 网友留言 | 联系我们