千教网
输入关键词,搜索您要的课件,教案,试题
您的位置: 千教网 >> 英语课件,教案下载 >>人教版高中英语高二选修六unit_4《global_warming》(第三学时)word同步检测[]

欢迎您到“千教网”下载“人教版高中英语高二选修六unit_4《global_warming》(第三学时)word同步检测[]”的资源,本文档是doc格式,无须注册即可下载,点击“本地下载”即可下载
人教版高中英语高二选修六unit_4《global_warming》(第三学时)word同步检测[]
所属科目:英语    文件类型:doc
类别:教案/同步练习
上传日期:2018/6/27  
相关资源:
人教版高中英语高二选修6_unit_4《global_warming》(period_4)word课时作业[]

2018届高考英语第一轮知识要点巩固复习课件30(global_warming)

2018高考英语(人教)大一轮复习(检测):第1部分_选修6_unit_4_global_warming_word版含解析

2018高考英语(人教)大一轮复习(检测):第1部分_选修6_unit_4_global_warming_练案_word版含解析

(金版优课)高中英语人教版高二选修6练习课件:unit_4_global_warming_4-1

(金版优课)高中英语人教版高二选修6练习课件:unit_4_global_warming_4-2

(金版优课)高中英语人教版高二选修6练习课件:unit_4_global_warming_4-3

(金版优课)高中英语人教版高二选修6练习:unit_4_global_warming_4-1_word版含解析

(金版优课)高中英语人教版高二选修6练习:unit_4_global_warming_4-2_word版含解析

(金版优课)高中英语人教版高二选修6练习:unit_4_global_warming_4-3_word版含解析

global_warming课件8(高二英语)

global_warming课件9(高二英语)

温馨提示:本站所有教学资源均是完全免费提供!内容简介下方即有下载连接!

下载步骤:直接点击即可下载

注意:1.源文件中的公式,图片,在下边的内容预览中被忽略!(文档内容预览在最下方)

    2.下载链接在下方,无需注册直接可下载!

文档内容预览:
  
英语·选修6(人教版)

第三学时 Using Language
Reading,listening and speaking

跟踪练习

一、单词拼写
1.The company's ________ (承诺) to providing quality at a reasonable price has been vital to its success.

答案:commitment

2.My uncle is an ________ (电的) engineer.

答案:electrical 

3.Due to ________ (情况) beyond our control the lecture was cancelled.

答案:circumstances

4.He had to ________ (提醒) his memory by looking at his notes.

答案:refresh


5.Various factors ________ (导致)to his downfall.

答案:contributed


二、词语活用
用与put相关的词语完成下列小片段。
Kate 1.________ the pen and 2.________ her coat,leaving home with a tent.She found it difficult to 3.______ her father's criticism again.She 4.________ the tent in court yard quickly and continued to write the story.She hoped the deadline could 5.________.

答案:1.put down 2.put on 3.put up with
4.put up 5.be put off



三、用恰当的介词、副词或连词填空
1.-What do you think of the house?
-________ the whole, it is good except that it is somewhat damp.

答案:On 

2.Many of them turned a deaf ear to his advice, ________they knew it to be valuable.

答案:even if 

3.What one thinks and feels results __________ tradition, habit and his education which may result ________his character.

答案:from;in 

4.He has been here for about fifteen years and has built ________ a good image.

答案:up

5.What's the use ________a greenhouse? A greenhouse is made ________glass and is used ________growing plants.

答案:of;of;for

6.The rice straw tied ________the trees helps them to grow ________ the cold period.

答案:around;throughout

7.That probably does not seem much to you ________me, ________it is a rapid increase ________compared to other natural changes.

答案:or;but;when

8.All scientists subscribe ________the view that it is human activity ________ has caused this global warming.

答案:to;that

9.She made a commitment ________ she would study harder, ________ made her mother really happy.

答案:that;which

10.Try your best from now on ________ you may have a chance to catch up with your classmates.

答案:and



关于资源的下载性声明:千教网本身不提供任何资源的下载服务,也不会保存任何数据在服务器上。所有资源的下载,均源于互联网抓取。当该资源的原始地址失效时,您可能无法获取该资源。
关于本站 | 免责声明 | 广告联系 | 网站提交 | 网友留言 | 联系我们